+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

„Görög varázslat” csoportos hajóút, 2019. szeptember 15-22. – MSC Opera

0
Ajánlat kérése
Ajánlat kérése
Teljes neve*
Email címe*
Üzenet szövege*
Kívánságlistára

Adding item to wishlist requires an account

Miért válassza a Color Travelt?

  • Kedvező áron utazhat
  • Ügyfélközpontú kiszolgálásban lesz része
  • Segítünk álmai megvalósításában
  • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Kérdése van?

Keresse fel munkatársainkat még ma!
Bizalommal állunk rendelkezésére.

+36 20 266 1917

info@colortravel.hu

2019. szeptember 15-22. csoportos tengeri hajóút - MSC Opera, 8nap/7éj, 241 000 Ft/fő -től
Venice (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Corfu (Greece), Bari (Italy), Venice (Italy)
Hajóút részletes programleírás

Három ország és a Földközi-tenger keleti medencéjének legjavát nyújtja ez a kirándulás, ahol a kényelemről az MSC flotta egyik gyöngyszeme, a 2015-ben teljes felújításon átesett, gyönyörű és modern MSC Opera gondoskodik! A kulináris élvezetektől a kulturális élményekig mindent egy helyen talál ezen az impozáns tengerjárón, ahol a közel 750 fős személyzet minden egyes tagja azért dolgozik, hogy feledhetetlenné varázsolja az Ön utazását! Élvezze a háborítatlan napsütést a fedélzeti medencék partján, lazítson a díjnyertes Aurea Spa-ban a szakértő masszőrök keze alatt. Sportoljon a megannyi sportpálya egyikén (tenisz, minigolf, shuffleboard…), vagy szórakozzon a kaszinóban, táncolja át az éjszakát a fedélzeti diszkóban! Fedezze fel a csodálatos kikötőket – és persze az országokat is a tengeri kapuk mögött. Barangoljon Montenegró varázslatos tájain, a meredek sziklafalak erélyes megálljt parancsolnak az örök ostromot vívó tengernek. Látogasson el a legendák világába a görög szigeteken, ahol az ókori romok és a modern élet pezsgése várja a tengerparton. Barangoljon dél-olaszországi tájakon, ahol nem egy építészeti remekművet is megcsodálhat. Tartson velünk erre a mesés és varázslatos kirándulásra, ahova a csoportot magyar nyelvű idegenvezető is elkíséri!

1. nap – Velence

A csoport a kora reggeli órákban már autóbuszokra száll, hogy néhány órával később már Velencébe érkezzenek. A kirándulók a kikötőbe érkezve becsekkolnak a hajóra, majd elfoglalják a választott kabinokat. Az esti órákban a fenséges MSC Opera felhúzza a horgonyt, és méltóságteljesen szelni kezdi a tengeri mérföldeket a Földközi-tenger keleti medencéjében.

2. nap – Kotor – Montenegró partjainá

Merüljön el az MSC Opera tengernyi programlehetőségében – töltődjön föl a nap sugaraival a napozóteraszon, kocogjon a futó pályán vagy pihenje ki a hétköznapok fáradalmait a közel 1000 m2-t felölelő MSC Aurea Spa-komplexumban. Ha megéhezett tucatnyi bár, több étterem várja különleges és finom falatokkal. Ha pedig az ismeretlen Montenegró gyönyörű kis ékszerdobozát fedezné föl, vegyen részt a fakultatív* programunkon!
Élvezze Montenegro lenyűgöző partvidékének a panorámáját, melyet meredek sziklák szegélyeznek. A félnapos kiránduláson Kotort és a közeli Budva települését is felkeresi a csoport. A Kotor-öbölben nyugvó kikötőből évszázadokon át rajzottak ki a kereskedők hajói, különösen Velence irányába. A híres olasz kikötőváros hatása lépten-nyomon tetten érhető ezen a kevésbé ismert, de mesebeli településen – ahol gyakran van olyan érzése az embernek, mintha az érintetlen középkor varázslatos korában megállt volna az idő…
Innen Budva felé kanyarodik a csoport: régészek szerint ez az Adriai-tenger partvidékének legősibb, folyamatosan lakott települései közé tartozik. Az óváros falai között barangolva a kirándulók a történelmi negyedet önállóan fedezhetik fel. A hangulatos, szűk utcácskákon meseszép templomok, szuvenír árusok, kávézók várják, hogy az utazók rájuk bukkanjanak.
Kotorba visszaérkezve egy rövid sétára van lehetőség, melynek keretében a Tengerészeti Múzeumba is ellátogat a csoport. A kikötőbe visszatérőben a Szent Triphon székesegyházat is megtekintik (csak kívülről).
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékkel közlekedő valamint mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt.

3. nap – Tengeren

A görög szigetvilág felé haladva a harmadik napon az MSC Opera nem köt ki. Élvezze a végtelen tengert és a szikrázó napsütést! Csobbanjon a nyitott, szabadtéri medencékben vagy sportoljon a shuffleboard, minigolf vagy teniszpályák egyikén. Ha nyugodt kikapcsolódára vágyik, keresse fel a könyvtárat vagy barangoljon a fotókiállításon, művészeti galériában.
Az étkezésekkor tucatnyi lehetőség közül válogathat: bárok, éttermek várják az éhes, megfáradt utazókat egy felfrissülésre! A finom ebédet követően kérjen egy hűsítő koktélt – és irány a medencék partja!
A gyermekeket különböző játszószobák, videó- és társasjátékok várják. A Doremi aquaparkot minden korosztály élvezni fogja: a csúszdákat és más vízi játékokat.
Az esti órákban új életre kel a hajó: nézzen meg egy igazi közönségsiker darabot a fedélzeti színházban, majd partnerével látogasson el a diszkóba, ahol hajnalba nyúlóan szól a zene és nem ér véget a tánc…

4. nap – Míkonosz szigete

Míkonosz szigete hamisítatlan Görögország: az álomszép szigetet néhány évtizede már a turisták is felfedezték – ami nem is csoda. Minden egy helyen van itt a szívélyes görög vendégszeretettől, a pezsgő éjszakai életen át a fantasztikus strandokig! A fehérre meszelt házikókat, a város rejtett zugait Ön is felfedezheti egy fakultatív* kiránduláson! A tengerjáróról a kikötőbe érve a csoport megkezdi hangulatos barangolását a szűk utcácskákon, hogy Míkonosz igazi kincseit, turisták által is ritkán látogatott értékeit, félreeső kertjeit is megismerhessék.
A város szabálytalan alaprajzán csak komoly helyismerettel lehet kiigazodni– ez nem véletlen, a település alaprajzát a gyakori kalóztámadások miatt eleve úgy tervezték meg, hogy azon a távolról idevetődők csak eltévedni tudjanak. A csoport a sziget védjegyszámba menő szélmalmaihoz, egy már letűnt korszak itt maradt, gyönyörű emlékműveihez is ellátogat. Már a régmúlté azok az idők, amikor helyben őrölték a kenyérsütéshez használt lisztet! De a tengerparton büszkén álló tornyok azóta is rendületlenül dacolnak a viharokban metszően éles széllel – a kirándulóknak pedig itt egy újabb remek alkalom előkapni a fényképezőgépeket! A sétát követően visszatérés a kikötőbe az MSC Operához.
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékes és mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. A kirándulás 2 óra hosszú, a vendégeknek ezt követően lehetőségük van visszatérni a kikötőbe, vagy maradhatnak Míkonosz város központjában, felfedezni a belvárosi részt, és később transzferhajóval térhetnek vissza a kikötőbe.

5. nap – Szantorini

Fokozza az élvezeteket az MSC Opera fedélzetén! Töltse fel az utazás során megcsappant készleteket, vagy vásároljon szuveníreket, gyönyörű műtárgyakat a „Walk Through” bevásárló fedélzeten. Tegye próbára szerencséjét a fedélzeti kaszinóban. Vagy fedezze fel a gyönyörű Szantorinit egy fakultatív* kiránduláson!
A kirándulók vidám csapata csónakokkal éri el a kikötőt, majd rövid buszos utazás vezet Oiába. Az aprócska települést a világ szinte minden pontján ismerik, ha másról nem is, de a fehérre meszelt házakat borító égszínkék kupolákról mindenki fel tudja idézni a „leggörögebb” települést!
A csoport egy természetes kilátót is felkeres, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a sziget öblére. A környék remek borait egy helyi borokat és más finomságokat felsorakoztató kóstolón ismerheti meg alaposabban. A túra utolsó állomása Fira, ahonnan drótköteles felvonóval ereszkednek alá a kikötőbe az utazó.
Fontos információ! A túra csónakba történő ki- és beszállást tartalmaz; a libegőnél és a csónakoknál hosszú lehet a sor, a kiránduláson mozgásukban korlátozott vagy kerekesszéket használó utasok nem vehetnek részt.

6. nap – Korfu

Korfu – a legendás görög hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása, és az osztrákok, magyarok szeretett Sisi királynőjének kedvelt szigete is volt. A csoport Sisi gazdagon dekorált palotáját is felkeresi, ami a tengerre néző kertek fölött pazar látványt nyújt. A másik ismert mitológiai hős, Akhilleusz emlékének emelt palotában és annak kertjében élvezheti a buja korfui tájakat. Majd a kikötőbe való visszatérés előtt rövid szabadprogram Korfu városában.
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékkel közlekedő nem vehetnek részt.

7. nap – Bari

Az olasz partokhoz közeledve egy újabb napot tölthet a csodálatos MSC Operán – barangoljon a még fel nem fedezett fedélzeteken vagy töltsön el újabb pihentető órákat a kedvenc fedélzeti programjával! Ha még nem tette volna meg, érdemes minden izmot ellazítani a csodálatos masszőrök keze alatt az MSC Aurea Spa-ban. De utolérhetetlen érzés egy koktéllal a kézben a medence partján kényelmesen hátra dőlve egy napozóágyban bámulni az eget, élvezni, ahogy elsuhan a táj…
Vagy tartson a kirándulókkal és fedezze fel az olasz csizma déli csücskét egy feledhetetlen fakultatív* kiránduláson! A Bari kikötőt elhagyva egy órás buszos úttal érik el Alberobello települését. A kötőanyag és habarcs nélkül épült, jellegzetes trullók úgy néznek ki, mint ha a törpök nagyra nőtt épületei sorakoznának egymás mellett…
Ezt a szokatlan, szinte már-már „holdbéli” települést egy vezetett sétán fedezheti föl (az UNESCO Világörökség része) – a kirándulás a világ egyetlen trulló templomát is érinti (St. Antonio templom). A házakat különösen fehér sapkák fedik, melyeken szerencsehozó szimbólumok állnak. Amennyiben az idő engedi, a visszafelé vezető úton Barit buszos kiránduláson tekinthetik meg.
Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékkel közlekedő nem vehetnek részt.

8. nap – Útban Budapest felé

Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki, a búcsú és kabinok elhagyása következik, majd indul a busz Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szóló élményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy a mediterrán barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel utazói körében köszönthetjük!
 
*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

Utazási információk
Időpont: 2019. szeptember 15-22.
Időtartam: utazással együtt 8nap/7éj
Hajó: MSC Opera
Utazás: busz + hajó
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 15 fő
Nap Kikötő Érkezés Indulás
vas. Venice 16:30
hét. Kotor 14:00 20:00
kedd Tengeren
sze. Mykonos 09:00 23:59
csüt. Mykonos 00:01 02:00
csüt. Santorini 07:30 15:00
pén. Corfú 14:00 20:00
szo. Bari 07:00 13:00
vas. Venice 09:00
Elérhető kabinkategóriák
Belső Bella kabin, 241 000 Ft/fő-től

Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák) korlátlan használata · MSC törzspont gyűjtés

Belső Fantastica kabin,
257 000 Ft/fő-től

Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · MSC törzspont gyűjtés

Ablakos Fantastica kabin,
317 000 Ft/fő-től

Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · MSC törzspont gyűjtés

Balkonos Fantastica kabin,
397 000 Ft/fő-től

Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · MSC törzspont gyűjtés

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!