+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

Külföldi esküvő – Las Vegas

Las Vegas
A világ szórakoztató központja

Las Vegas nemcsak a világ szórakoztató központja, hanem az esküvők városa is. Nevada állam statisztikája szerint a Las Vegasban kötött házasságok száma meghaladja az évi 120.000-et, tehát a havi 10.000-et. Az esküvői helyszínek sokasága végtelen, a szolgáltatás minősége átlagon felüli, a helyi és környékbeli látványosságok a legkülönfélébbek és valóban lenyűgöző élményt nyújtanak, valamint az árak tényleg nem magasak.

Sokan félreértelmezik a „vegasi esküvő” fogalmát. Azt gondolják, – és USA béli párok esetében is találkoztunk ilyennel – hogy ha Vegasba jönnek, és végigsétálnak egy kápolnákkal teli utcán, akkor annyi a dolguk, hogy kiszemeljenek egy szimpatikust, bemenjenek nappal, vagy éjjel bármikor, és azonnal le is bonyolítható a hivatalos esküvő.

Vannak ilyen spontán esküvők, de ezek nem anyakönyvezetteknem hivatalosak, így nem is honosíthatók. A hivatalos esküvőhöz új házasoknak az esküvőjüket anyakönyveztetni kell, és az a Vegasban kiállított anyakönyvi kivonat alapján bármely más országban, így Magyarországon is honosítható. Az ezzel kapcsolatos TELJES ügyintézés is a mi feladatunk, így MINDEN esküvői csomag árában benne foglaltatik.

Tipp: Ha még több élménnyel szeretnétek gazdagodni, akkor kombináljátok vegasi esküvőtöket tengerparti nászúttal! Kérjétek személyre szabott ajánlatainkat!
KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!