+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

Külföldi esküvő – Dubai

Esküvő Dubaiban
Sivatagi esküvő Dubai dűnéi között, magyar asszisztenciával, egzotikus környezetben

Tökéletes választás annak, aki egzotikus helyre vágyik, biztos napsütésre, szereti a modernkori csodákat, a sivatagot, a hajókirándulást és mindezt rövid repülőúttal szeretné elérni. 2-4 napos, de akár már 7 napos utazás is jól kitölthető programokkal. Sivatagi szafari, hajózással, piac látogatással rendkívül jóé kombinálható egy kis tengerparti fürdőzéssel.

Hogyan képzelje el?

Amikor a pár készen áll, indul a kalandos út a ceremónia helyszínére. Javasolt olyan ruhaválasztás, ami szó szerint bírja a gyűrődést, mert a homoktenger nem garantálja, hogy érintetlen marad a ruha. Ezért kifejezetten vagány, sivatagi kalandokat kedvelő pároknak ajánljuk. kalandokat. érkezés privát transzferrel ( 4×4 land cruise jeep, kirándulás/ rallyzás a sivatagi dűnék között) Naplemente idején pezsgős koccintás követi a ceremóniát, a köret friss eper és jöhet a csokor eldobás. Fotózás a ceremónia mester pedig magyar asszisztencia. Emléklap a nagy napról. Az ünneplés sem maradhat el, a fotózást követően, romantikus vacsorán, esten vesz részt a pár (nem privát), ahol helyi autentikus táncelőadást tekinthetnek meg. A 1001 éjszaka hangulata garantált. Transzfer vissza a szállodába vagy hosszabbítás egy sivatagi resortban 1 éjszakára, vagy transzfer vissza a szállodába.

Szimbolikus esküvői csomagok

Szimbolikus Esküvő a sivatagban, vacsorával

Magyar szertartásvezető, helyszín dekorációval, menyasszonyi csokor és kitűző, választott zenei aláfestés a szertartás alatt, gyűrűpárna, esküvői oklevél, pezsgős koccintás, üdítő italok, ünnepi vacsora.

1370 EUR

Szimbolikus Esküvő Yachton a Burj Al Arabnál

Magyar szertartásvezető, helyszín dekorációval, menyasszonyi csokor és kitűző, választott zenei aláfestés a szertartás alatt, gyűrűpárna, esküvői oklevél, pezsgős koccintás, üdítő italok, ünnepi vacsora

1580 EUR

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!
Szállás ajánlataink Dubaiban