+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

Nászút – Kuba

Kuba Nászút

Kuba egy gyönyörű karibi szigetország, az Antillák legnagyobb szigete. Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama. A Karib-tenger északi szigete, keletről az Atlanti-óceán, nyugatról a Mexikói-öböl, délről pedig a Karib-tenger mossa határait. Bár sziget, közel van az Amerikai Egyesült Államok déli részéhez, Floridához. ÉK-Keleten a Bahama-szigetek, délkeleten Haiti, délen a Kajmán-szigetek és Jamaica a szomszédja, míg pár száz kilométerre nyugatra Mexikó terül el.
Éghajlata trópusi, meleg és esős, ideális üdülésre, kikapcsolódásra. Egész évben 22-28 °C közötti az átlaghőmérséklet. Az év 300 napján 7-8 óra a napsütéses órák száma naponta. Klímáját két évszak határozza meg: egyik a száraz, novembertől áprilisig, a másik az esős, amely májustól októberig tart.
Kuba egyedi élményt és életérzést nyújt az idelátogató utazóknak. A mindent betöltő zene, az ország színes történelme, a cha-cha-cha, a hófehér homokos partok, az ámulatba ejtő lagúnák, az örök vidám kubai emberek és a kellemes klíma mind hozzájárul egy varázslatos utazáshoz.

Kiemelt szállás ajánlataink Kubában