+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

Washington Park Hotel South Beach****, Miami

0
Ajánlat kérése
Ajánlat kérése
Teljes neve*
Email címe*
Üzenet szövege*
Kívánságlistára

Adding item to wishlist requires an account

Miért válassza a Color Travelt?

  • Kedvező áron utazhat
  • Ügyfélközpontú kiszolgálásban lesz része
  • Segítünk álmai megvalósításában
  • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Kérdése van?

Keresse fel munkatársainkat még ma!
Bizalommal állunk rendelkezésére.

+36 20 266 1917

info@colortravel.hu

Miami
Szállás

Az Ocean Drivetól mindössze 500m-re található modern hotel Miami Beachen, a repülőtértől csupán 15perces autóútra fekszik. A hotel medencével, parkolóval, 24órás recepcióval, étteremmel, fitneszközponttal várja a látogatókat.

Minden szoba sikképernyős tv-vel, fürdőköpennyel, piperecikkekkel felszerelt. A hotel teljes területén ingyenes wifi biztositott.

A vendégek kerékpárral vagy elektromos háromkerekű járművel is lemehetnek a strandra.

Miami

Ha nem szeretnétek sokat foglalkozni a hivatalos ügyintézéssel vagy csupán a házasságkötéseteket szeretnétek megerősiteni egy szimbólikus ceremóniával egy meseszép egzotikus helyszinen, akkor Miamit nektek ajánljuk. Változatos programok, látnivalók, pezsgő éjszakai élet, finomhomokos tengerpart és jó idő vár minden ide utazót.

 A házasságkötéshez nem kell más csak az útlevél! Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Akkor sem kell semmilyen dokumentum, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban. Akár az érkezés napján is meg lehet kötni a házasságot!

A szertartás magyar nyelven zajlik! A házasság honosítható Magyarországon.

Fontos tudni, hogy a ceremónia majdnem ingyenes. Ezzel az esküvői csomaggal egy sztár fotós szolgáltatásait kapjuk meg, melyet egyik esküvői csomag sem tud felajánlani.

 Az esküvői helyszínt Ti választjátok meg, akár az óceánban állva vagy a tengerparton egy általatok kiválasztott pálmafa alatt, vagy egy vitorláson az óceán közepén, vagy egy korallzátonyon a víz alatt bármi megvalósitható.

Az esküvőt követően meg is kezdhetitek a nászutatokat. Miamiból és Fort Lauderdale-ből indul az összes hajóút a Karib-Szigetekre. Másnap már a Bahamákon, Dominikán vagy a Kajmán szigeteken lehettek.

 

Térkép

 

Fotók