+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

Ocean Five Hotel***, Miami

0
Ajánlat kérése
Ajánlat kérése
Teljes neve*
Email címe*
Üzenet szövege*
Kívánságlistára

Adding item to wishlist requires an account

Miért válassza a Color Travelt?

  • Kedvező áron utazhat
  • Ügyfélközpontú kiszolgálásban lesz része
  • Segítünk álmai megvalósításában
  • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Kérdése van?

Keresse fel munkatársainkat még ma!
Bizalommal állunk rendelkezésére.

+36 20 266 1917

info@colortravel.hu

Miami
Szállás

A butikhotel mindössze 4 perces sétára fekszik a strandoktól. Az Ocean Five Hotel szállása az Ocean Drive főútvonal csendesebb oldalán található, Miami történelmi szecessziós negyedében. A szálloda ingyenes kontinentális reggelit és ingyenes wifit kínál.

A Pappa & Ciccia étteremben reggelit, ebédet és vacsorát kínálnak.

Az Ocean Five Hotel szállásától néhány percnyire bevásárlási lehetőségek és a South Beach éjszakai szórakozóhelyei várják a vendégeket. A Lummus Park mindössze 1 sarokra helyezkedik el. Miami nemzetközi repülőtere 20 percnyire található. 

 

Miami

Ha nem szeretnétek sokat foglalkozni a hivatalos ügyintézéssel vagy csupán a házasságkötéseteket szeretnétek megerősiteni egy szimbólikus ceremóniával egy meseszép egzotikus helyszinen, akkor Miamit nektek ajánljuk. Változatos programok, látnivalók, pezsgő éjszakai élet, finomhomokos tengerpart és jó idő vár minden ide utazót.

 A házasságkötéshez nem kell más csak az útlevél! Semmilyen más dokumentum nem szükséges! Nem kell születési anyakönyvi kivonat, nem kell házassági engedély és nem kell semmi más dokumentum sem. Akkor sem kell semmilyen dokumentum, ha a házasulandók valamelyike már volt házas korábban. Akár az érkezés napján is meg lehet kötni a házasságot!

A szertartás magyar nyelven zajlik! A házasság honosítható Magyarországon.

Fontos tudni, hogy a ceremónia majdnem ingyenes. Ezzel az esküvői csomaggal egy sztár fotós szolgáltatásait kapjuk meg, melyet egyik esküvői csomag sem tud felajánlani.

 Az esküvői helyszínt Ti választjátok meg, akár az óceánban állva vagy a tengerparton egy általatok kiválasztott pálmafa alatt, vagy egy vitorláson az óceán közepén, vagy egy korallzátonyon a víz alatt bármi megvalósitható.

Az esküvőt követően meg is kezdhetitek a nászutatokat. Miamiból és Fort Lauderdale-ből indul az összes hajóút a Karib-Szigetekre. Másnap már a Bahamákon, Dominikán vagy a Kajmán szigeteken lehettek.

 

Térkép

 

Fotók