+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK
+36 20 266 1917 info@colortravel.hu RÓLUNK PARTNEREINK

Pünkösd New Yorkban

0
Price
Price
Teljes neve*
Email címe*
Üzenet szövege*
Kívánságlistára

Adding item to wishlist requires an account

Miért válassza a Color Travelt?

  • Kedvező áron utazhat
  • Ügyfélközpontú kiszolgálásban lesz része
  • Segítünk álmai megvalósításában
  • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Kérdése van?

Keresse fel munkatársainkat még ma!
Bizalommal állunk rendelkezésére.

+36 20 266 1917

info@colortravel.hu

Pünkösd New Yorkban csoportos városlátogatás

New York izgalmas városát mindenkinek látnia kell! Fedezzék fel idegenvezetőnkkel a legfontosabb látnivalókat és a szabadidők során alakítsák a programot a saját ízlésük, érdeklődésük szerint!

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 25 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 15 000 Ft/fő

 

Pünkösd New Yorkban ajánlatunk programleírása 

1. nap: utazás New Yorkba

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, utazás párizsi átszállással New Yorkba, érkezés a kora délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás New Yorkban (4 éj).

2. nap: New York

A mai napon megkezdjük az ismerkedést New York látnivalóival, a félnapos panoráma városnézés során felfedezhetjük a filmekből már jól ismert helyszíneket, mint a Times Square, az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Flatiron Building, a St. Patrick székesegyház, a Grand Central vasútállomás és a Central Park. Délután szabad program New Yorkban, sétáljanak egyet a Times Square környékén vagy fedezzék fel a High Line-t, az egykori magasvasút pályája mentén kialakított parkot. Fakultatív programlehetőség: csodálják meg New York esti fényeit egy felejthetetlen hajókirándulás során!

3. nap: New York

Tovább folytatjuk a buszos városnézést New Yorkban, ma Manhattan déli részével ismerkedünk, itt találhatóak Chinatown, Little Italy, és Greenwich Village városrészek és a városi pénzügyi központja, a Wall Street és az egykori World Trade Center környéke. Rövid látogatást teszünk Brooklynban, ahol a tipikus 19. századi, barna homokkőből épült lakóépületeket is láthatjuk. A városnézés után utasaink visszatérhetnek a szállodába busszal, vagy fakultatív program keretén belül felfedezhetik a 9/11 Memorial emlékhelyet és a hozzá tartozó múzeumot, majd a One World Observatory kilátóból megcsodálhatják a városra nyíló 360 fokos panorámát! Visszautazás a szállodába tömegközlekedéssel, idegenvezetőnk kíséretében.

4. nap: New York

Ezt a napot mindenki kedve szerint tölti New Yorkban! Sétáljanak egy nagyot a Central Parkban, látogassanak el az Empire State Building vagy a Rockefeller Center kilátójába vagy a város híres múzeumaiba, vagy szenteljék az egész napot a vásárlásnak!

Fakultatív programlehetőség: Délelőtt kirándulás komppal New York jelképéhez, a Szabadság-szoborhoz, a Liberty szigetre. A szálloda és a kikötő között tömegközlekedéssel utazunk, a csoport idegenvezetőjének kíséretében.

5. nap: New York

Délelőtt még használják ki az utolsó szabad órákat New Yorkban! Kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás Amszterdamba, éjszaka a repülőn.

6. nap: hazaérkezés

A délelőtti órákban továbbutazás Amszterdamból Budapestre.

 

A programok sorrendje változhat.

 

Részvételi díj 2 fő részére                     1 489 800Ft

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő, szállás 4 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 40 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 240 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 559 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 539 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

Fakultatív kirándulás: New York esti fényei hajókirándulás: 26 900 Ft/fő (a részvételi díj tartalmazza a hajókirándulás díját, a kikötőt rövid sétával érhetik el utasaink a szállodától, a hajón italok és ételek vásárolhatók külön díj ellenében)

Fakultatív program: 9/11 Memorial&Museum és One World Observatory látogatás magyar csoportkísérővel: 44 900 Ft/fő minimum 10 fő jelentkezése esetén (a részvételi díj tartalmazza a belépőket de a helyi közlekedés díja a helyszínen fizetendő)

Fakultatív kirándulás a Szabadság-szoborhoz és Ellis Island szigetére magyar csoportkísérővel: 24 900 Ft/fő (a részvételi díj tartalmazza a hajójegyet, de a helyi közlekedés díja a helyszínen fizetendő)

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 25 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 15 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Dátum: 2024. május 15-20.

Időtartam: 6 nap/4 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 10 óra

Elhelyezés: 3+ csillagos szállodában

Ellátás: Reggeli

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 18 fő

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!